top of page

Kismamafotózással kapcsolatos kérdések

Melyik a legjobb időpont a fotózásra?

Ha az első babádat várod, akkor a legjobb a 29. és 34. hét közöttre foglalni időpontot, attól függően, hogy mekkora pocakkal szeretnél képeket. 

Második- vagy ikerterhességnél érdemes néhány héttel hamarabb jönni fotózásra.

02

Gond, ha nincs tapasztalatom a kamera előtt?

Dehogy! Sőt! 

A fotózás elején megtanítalak úgy pózolni, hogy a legelőnyösebb képek készülhessenek Rólad, fotózás közben pedig folyamatosan instruálni foglak, minden beállítást mondok is, és mutatok is, úgyhogy nyugodtan rámbízhatod magad.

Ezt a tudást később is fogod tudni használni, bármikor, amikor akár telefonnal is fényképeznek.


 

03

Milyen csomagok vannak?

Alapvetően két kismamafotózás csomag van; egy másfél órás fotózás, ha egyedül szeretnél jönni, és egy két órás fotózás, ha a pároddal és/vagy gyermekeddel.

Ha már most tudod, hogy
OH BABY! babafotózást is szeretnél, akkor egy csomagban is le tudod foglalni a kismama- és babafotózást.


 

04

Mit vegyek fel a fotózásra?

Az OH BABY! ruhatárból (XS-XL) és cipőkből (36-tól 41-es méretig) szabadon válogathatsz, úgyhogy az is elég, ha csak fehérneműt és esetleg a párod ingjét hozod a fotózásra.

Természetesen, ha van olyan ruhád, blézered vagy akár az esküvői cipőd, amiben szeretnél képeket, azokat nyugodtan hozd el a fotózásra.

Az OH BABY! ruhákat itt tudod megtekinteni.

05

És milyen legyen a sminkem és a hajam?

Olyan, amiben a legszebbnek érzed magad! Ha smink nélkül érzed a legjobban magad, gyere smink nélkül! 

Ha azt szereted a legjobban, ahogy magadat sminkeled, akkor gyere úgy!

Ha az ad önbizalmat, hogy egy profi sminkes és fodrász készíti el a sminkedet és a frizurádat, akkor a foglalás során jelöld be a Beauty csomag opciót, és szervezek a fotózás előtti órára sminkest és fodrászt a stúdióba.

01

OH BABY! Ruhák

A képeken szereplő ruhákon kívül még választhatsz az OH BABY! ruhatárból különböző méretekben garbós hosszú ruhát, hátul kivágott ruhát, pocaknál kivágott ruhát, pántos ruhát, asszimetrikus ruhát, csőruhát, estélyi ruhát, sellőszabású pántnélküli ruhát, kötött strandruhát, crop topokat, egyrészes fürdőruhákat, hosszú ujjú bodykat, ujjatlan bodykat, garbós bodykat, magasított bugyikat, sortokat, blézereket, ceruzaszoknyákat, farmernadrágokat és palazzo nadrágot.

Anchor 1
bottom of page